Mitä sais olla?

Improvisaatioteatterin mestarit Jussi Lampi, Eero Saarinen ja Ville Virtanen erkanivat aikoinaan kuulusta ”Stella Polaris”-ryhmästä omille teilleen ja perustivat ”MITÄ SAIS OLLA?”-ryhmän. Mukaan meininkiin heittäytyi musiikki-improvisaatiovirtuoosi Samuli Laiho ja täyden annoksen potkua ja rämäpäisyyttä toi tullessaan Kari-Pekka Toivonen.


Kuva: Juha Reunanen

”MITÄ SAIS OLLA?” -ryhmä on riemastuttanut yleisöä jo reilut kymmenen vuotta ja erilaisten uniikkien improvisaatioesitysten määrä lähenee kahta tuhatta. Ryhmän pyhänä päämääränä on hyökätä yhdessä tilanteeseen niin täysillä kuin se on nisäkkäälle mahdollista. Ottaa vastuu siitä, että saliin leviää ryhmän peloton, vapaa ja rajaton ilmapiiri, jotta syntyy vapauttava yhdessäolon kokemus, jossa tarinat kumpuavat suoraan alitajunnasta.

Improvisaatioteatterin perustana on tiivis vuorovaikutus katsojien ja näyttelijöiden välillä. Ilman käsikirjoitusta, tässä ja nyt, yhdessä yleisön kanssa sovitaan tilanteet, henkilöt, ammatit ja paikat, joista aineksista improvisoijat rakentavat kokonaisia tarinoita, kertovat niitä laulaen, tanssien, farssina, Shakespeare-riimiin, kalevalamittaan, kaurismäkeläisittäin, nukketeatterin keinoin tai millä tahansa ilmaisukeinolla mikä sattuu mieleen juolahtamaan tai mitä joku yleisön edustaja saa päähänsä ehdottaa. Siinä hetkessä, yleisön edessä syntyvä tarina tekee jokaisesta esityksestä ainutkertaisen, villin elämyksen, sielua puhdistavan kollektiivisen nauru räjähdyksen.

Raahen esityksessä lavalla improvisoivat Jussi Lampi, Ville Virtanen, Kari-Pekka Toivonen ja Samuli Laiho. Esityksen kesto n. 2 h (sis. väliajan).

"Mitä sais olla?" Raahessa
29.10.2009 klo 19
Raahesalissa
Liput 27 € Raahesalin lipunmyynnistä
nettimyynti: ticket.raahe.fi

Takaisin etusivulle


 

 
     
funfaari tapahtumapalvelut ota_yhteytta Äänestä suosikkiasi lavalle! Funfaari - etusivulle